2023

Kilven Kuoron avoimet harjoitukset 22.8.23 ja koelaulut 29.8.23 klo 18

Tervetuloa tutustumaan Kilven Kuoroon avoimissa harjoituksissa tiistaina 22.8.2023 klo 18-20.30 Alppilan kirkossa (os. Kotkankatu 2).

Avoimiin harjoituksiin voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Harjoituksissa käydään läpi syksyn konserttiohjelmistoa, mm. Art Goes Kapakan Kuorojen kierroksen esiintymiskappaleitamme.

Jos innostut hakemaan kuoroon, Kilven Kuoron koelaulut järjestetään tiistaina 29.8.2023 klo 18-20.30 Alppilan kirkossa.

Voit sopia koelaulusta avoimissa harjoituksissa tai ole yhteydessä kuoronjohtajaamme Hanna Remekseen (hanna.remes (at) evl.fi)

Haemme erityisesti tenoreita mutta otamme laulajia myös muihin ääniryhmiin.

Kilven Kuoro on monipuolinen ja tavoitteellinen n. 50-henkinen sekakuoro Helsingistä. Kuoron ohjelmistoon kuuluu vaihtelevaa ja ennakkoluulotonta musiikkia eri tyylilajeista ja aikakausilta. Aika ajoin irrottelemme myös viihdemusiikin parissa. Järjestämme säännöllisesti konsertteja ja esiinnymme monenlaisissa tapahtumissa, mm. elokuussa Taiteiden yössä 17.8. ja Art Goes Kapakan Kuorojen Kierroksella 24.8. Tänä vuonna vietämme 110-vuotisjuhlavuottamme.
Kuoro treenaa tiistai-iltaisin Helsingin Alppilassa.

Lisätietoa Kilven Kuorosta sekä tarkemmat ohjeet koelauluun valmistautumisesta: https://kilvenkuoro.fi/fi/kuorolaiseksi/