2021

Kilven Kuoron Valoa! -joulukonsertit 2021

Valoa! – joulukonsertit 2021

perjantaina 10.12. klo 18 Paavalinkirkossa sekä tiistaina 14.12. klo 18 (loppuunmyyty) ja klo 20 Uspenskin katedraalissa.

Liput 20 euroa.

Joulukonserttiemme koronaturvallisuudesta!

Noudatamme joulukonserteissamme AVI:n sääntöjä. Sen lisäksi noudatamme Paavalinkirkon osalta Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeita ja Uspenskin katedraalin osalta Helsingin ortodoksisen seurakunnan ohjeita.

Joulukonserttimme eivät kuulu rajoitusten piiriin, sillä yleisöllä on istumapaikat. Emme myöskään saa tarkastaa tai voi vaatia yleisöltämme koronapassia. Haluamme kuitenkin, että yleisömme kokee olonsa turvalliseksi konserteissamme. Pyydämme yleisöä välttämään ruuhkia sekä käyttämän kasvomaskia. Jätämme konsertin ohjelmaan merkityn yhteislaulun laulamatta.

Olemme Kilven Kuorossa erittäin iloisia, että pääsemme jälleen tuomaan teille joulumieltä ja luomaan joulun tunnelmaa. Konserteissa tavataan!

Lipputilaukset Konserttikalenteri -välilehdeltä tai liput@kilvenkuoro.fi