2014

Erikoispalkinto Wienin kuorokilpailusta

Kilven Kuorolle Wienistä erikoispalkinto

Kilven Kuoron kilpailumatka Wienissä järjestettyyn Sing ’n’ Joy -kuorokilpailuun sujui menestyksekkäästi. Kilven Kuoro palkittiin Jaakko Mäntyjärven William Shakespearen Macbeth-näytelmän noitien loitsuun sävelletyn kappaleen Double, double toil and trouble esityksestä. Laulun kokonaisvaltaiseen esittämiseen oli harjoituksissa kiinnitetty nyt entistä enemmän huomiota, ja kuoro heittäytyikin täysillä noitamaisuuteen. Kilven Kuoron esitys Hanna Remeksen johdolla palkittiin Outstanding Performance -erikoispalkinnolla (kuva), koko kilpailun parhaana esityksenä!

Kilven Kuoro sijoittui sekakuorojen A1 -sarjassa toiselle sijalle ja saavutti kokonaisarviossa kultatason. Sarjan voitti norjalainen kuoro Ad Libitum Trondheim. Kilpailu järjestettiin Wienissä 5.-9.6.2014.

Kilven Kuoron kilpailuohjelmisto sisälsi neljä laulua:

  • Franz Schubertin Salve Regina
  • Kaj-Erik Gustafssonin Onni, kerro minulle Kilven Kuorolle sävelletystä laulusarjasta Kerro minulle
  • Jaakko Mäntyjärven Double, double toil and trouble
  • Einojuhani Rautavaaran Ikävyys laulusarjasta Halavan himmeän alla

Wien 2014 kilpailu

Viimeksi päivitetty (18.06.2014 15:35)