2010

Mies, tule koelauluun syyskuussa 2010

Tule laulamaan kanssamme

Etsimme uusia laulajia Kilven Kuoroon. Olemme saaneet kuoroon elo-syyskuussa jo 7 uutta laulajaa: kolme sopraanoa, kaksi alttoa ja kaksi baritonia. Kuorossa on n. 40 naislaulaja  ja n. 20 mieslaulajaa, nykyisin laulavista liki 75 % on otettu kuoroon viimeisen 10 vuoden aikana.

Mieslaulu tarvitsee lukumääräistä vahvistusta kaikissa äänialoissa.

Taitavia mieslaulajia löytyy kaikista äänistä: mestarimerkin on suorittanut viisi kuorossa laulavaa miestä ja onpa joukossamme pari aiemmin kuoronjohtajanakin toiminutta. Kokenut mieslaulaja löytää heti paikkansa kuoron mieslaulussa. Kokematon ja aloittelevakin mutta musikaalinen mieslaulaja on tervetullut riveihimme. Aikaa kehittyä taitavaksi laulujaksi annetaan ja kehittymistä tuetaan mm. merkkisuorituksin.

Riveihimme mahtuisi myös korkeita sopraanoja ja muutama matala altto.

Koelaulutilaisuuksia pidetään tarpeen mukaan Hermannissa Helsingissä tiistaisin ennen kuoroharjoituksia.

Ota yhteyttä ja sovi aika: sähköpostitse sihteeri [ät] kilvenkuoro [piste] fi tai puhelimitse 0400-451660/Hannu Koskinen.

Tervetuloa laulamaan iloisessa seurassa!

Viimeksi päivitetty (10.09.2010 11:56)