2009

Tule Kilven Kuoroon!

Olisitko halunnut Kuorosotaan?

…Ei hätää: Kilven Kuoron joukkuetta vahvistetaan 10:llä mieslaulajalla vuonna 2009!

Haemme lauluhaluisia ja -taitoisia miehiä koulutettavaksi kuoron riveihin! Ei haittaa vaikka kokemusta uupuisi tai muuten olisi epävarma tästä harrastuksesta – nyt on oiva tilaisuus tulla tutustumaan monipuoliseen harrastukseen!

Lähitulevaisuuden päätavoitteitamme ovat joulukonsertit (6 kpl) Uspenskin katedraalissa joulukuussa 2009 ja kuorokilpailu Italiassa keväällä 2010.

Aloitimme syksyn 2009 esiintymällä Art goes Kapakka Kuorojen kierros -tapahtumassa 13.8.2009 Motelletissa ja Baker’sissä. Lisäksi kuoron pienryhmät lauloivat Corona baarissa vielä illan viimeisessä tapahtumassa.

Kuoro on laulajiensa summa. Miesäänemme soivat muhkeasti alaäänissä ja kauniin yläsävelisesti korkeissa äänissä. Olemme saaneet tänä syksynä uusia mieslaulajia, miesvahvuutemme on nyt 9 tenoria ja 10 bassoa. Mutta haluamme vielä vahvistaa joukkuetta! Toimi rivakasti ja liity meihin sillä ovi on avoinna vielä mieslaulajille.

  • Ota yhteyttä jo tänään: puhelimitse 0400-451660/Hannu Koskinen
    tai sähköpostilla sihteeri [ät] kilvenkuoro [piste] fi.

Viimeksi päivitetty (15.11.2009 23:22)