2007

Uusi levy ilmestyy tänä keväänä!

Kilven Kuoron uusi levyprojekti hakee tajunnan ääriä perin suomalaisella musiikilla.
Sovitukset ovat kokeilevia, kuoromusiikin sovitustyylissä poikkeavankin erilaisia sekä myös  perinteisen herkkiä ja kauniita. Laadusta emme tingi – tässäkin projektissa mukanamme on parhaita musiikin ammattilaisia.

Julkaisemme uuden levymme nimellä CANTAMA! Levyprojektin kotisivut ovat cantama.com!

Levyn ohjelmiston harjoittelu alkoi jo viime vuonna. Ensimmäinen äänitysjakso oli 15.6.-18.6.2006 ja nyt levy on äänitetty kolmessa äänitysjaksossa. Levymme tavoittelee kuoromusiikin uutta genreä ja haluamme nostaa sekakuorolauluharrastusta uuteen sfääriin ja tehdä siitä vieläkin kiehtovampi ja haasteellisempi harrastus sekä omille kuorolaisillemme että kuorolaulusta haaveileville nais- ja mieslaulajille.

Perinteet ja kuoromme pitkä historia ovat meille tärkeitä, siksi uudenkin levymme julkaisijana toimii Kilven Kuoroyhdistys ry, joka on virallinen yhdistysnimemme.