Kilven Kuoro

Startsida

Våra sidor har förnyats!

Här hittar du information om oss och våra uppträdanden samt bilder och videor. Du kan också beställa biljetter eller varför inte ta reda på hur du ansluter dig till kören. Välkommen och glada stunder på våra nätsidor!

Lue lisää >>


Lyssna på plock ur våra populära Valoa! -julkonserter.

År 2004 arrangerade Säde Bartling för Kilven Kuoro sången Maa on niin kaunis (Härlig är jorden). Sedan dess har den hört till körens årliga återkommande Valoa! –julrepertoar i Uspenskij katedralen. Arrangemanget börjar simplistiskt för att i slutet stiga till ett hav av änglakör.

 

Intresserad?

 

Kom till våra konserter
eller se våra videor?


Vill du sjunga mångsidig körmusik i vår muntra skara?

Kom och provsjung!

Läs här om hur du ansluter dig till Kilven Kuoro.

Just nu söker vi höga sopraner och baritoner till kören, men även andra stämmor är välkomna till provsjungning. Körens huvudspråk är finska.

Kuulan jalanjäljillä – I Kuulas fotspår

Den 18 maj är det 100 år sedan den välkända finska körkompositören Toivo Kuula dog. Dagen till ära ger tre körer, Helsingin Laulu, Kallion kantaattikuoro och Kilven Kuoro en minneskonsert, som tar oss med på en musikresa i Kuulas fotspår hela vägen fram till våra dagar.

Kom till den stämningsfyllda Paulus kyrkan. Lyssna och njut av de musikverk som våra körledare Hanna Remes (Helsingin Laulu och Kilven Kuoro) och Tommi Niskala (Kallion kantaattikuoro) har packat ned åt oss för denna resa.

Fredagen den 18 maj 2018 kl. 19.00

Paulus kyrka (Sammattivägen 5)

Biljetter: 10 €

Beställ din biljett här.

Facebook

Välkomna!