Startsida

Våra sidor har förnyats!

Här hittar du information om oss och våra uppträdanden samt bilder och videor. Du kan också beställa biljetter eller varför inte ta reda på hur du ansluter dig till kören. Välkommen och glada stunder på våra nätsidor!

Lue lisää >>


Lyssna på plock ur våra populära Valoa! -julkonserter.

År 2004 arrangerade Säde Bartling för Kilven Kuoro sången Maa on niin kaunis (Härlig är jorden). Sedan dess har den hört till körens årliga återkommande Valoa! –julrepertoar i Uspenskij katedralen. Arrangemanget börjar simplistiskt för att i slutet stiga till ett hav av änglakör.

 

Intresserad?

 

Kom till våra konserter
eller se våra videor?


Vill du sjunga mångsidig körmusik i vår muntra skara?

Kom och provsjung!

Läs här om hur du ansluter dig till Kilven Kuoro.

Just nu söker vi höga sopraner och baritoner till kören, men även andra stämmor är välkomna till provsjungning. Körens huvudspråk är finska.

Valoa! (övers. Ljus!) -julkonserternas biljetter är till salu! 

Kilven Kuoros traditionella Valoa!-julkonserter har spridit julglädje i våra hjärtan ända sedan år 2003. De som en gång upplevt Uspenskijkatedralens atmosfär, återkommer år efter år för att uppleva samma känsla med oss.

I år är temat finländsk musik som en hyllning till vårt lands 100-åriga självständighetsjubileum. Konserten består av finländska kompositörers verk samt sånger som hör till finländares julfirande.

Konsertdagar:

fre 8.12.2017 kl. 18 (slutsåld) och 20

ti 12.12.2017 kl. 18 (slutsåld) och 20

Biljetternas pris: 17/14 euro

Plats: Uspenskijkatedralen (Kanalgatan 1)

Biljetter kan köpas antingen via vår biljettbeställningsblankett, e-postadress liput@kilvenkuoro.fi eller direkt från någon körmedlem du känner.

Hjärtligt välkomna även detta år!