Etusivu

Nettisivumme ovat uudistuneet!

Kilven Kuoron nettisivut ovat uudistuneet. Löydät uusilta sivuiltamme paljon uutta materiaalia: esittelyjä, kuvia ja videoita. Uutuutena verkkosivuillamme on myös yhteydenottolomake. Tervetuloa selaamaan!

Lue lisää >>


Kuuntele ikisuosikki Valoa!-joulukonserteistamme.

Säde Bartling (ent. Rissanen) on sovittanut monelle niin rakkaan Maa on niin kaunis -laulun Kilven Kuorolle vuonna 2004. Siitä asti se on kuulunut kuoron vakio-ohjelmistoon. Sovitus alkaa yksinkertaisesti ja kasvaa lopulta täysin palkein laulavaksi enkelikuoroksi.

 

Haluatko kuulla meitä lisää?

 

Tule konsertteihimme
tai katso muita videoita.


Haluatko laulaa tavoitteellisesti ja iloisin mielin monipuolista kuoromusiikkia?

Tule Kilven Kuoroon!

Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja viihtymään hyvässä seurassa kuoromusiikin eri lajien parissa. Lue lisää liittymisestä täältä.

Lämmin kiitos Valoa!-joulukonserttien yleisölle!

 

Suomen satavuotisjuhlavuonna 104-vuotias Kilven Kuoro lauloi perinteiset Valoa!-joulukonsertit täysille saleille Uspenskin katedraalin hämyssä. Haluamme kiittää runsaslukuista yleisöämme – teillä on tärkeä osa konserttiemme tunnelman luomisessa.

 

Valitettavasti arvioimme konserttien käsiohjelmien tarpeen alakanttiin. Pahoittelumme kaikille ilman ohjelmaa jääneille! Halutessaan ohjelman voi ladata itselleen täältä. Ensi vuonna varaudemme suurempaan ohjelmamenekkiin.

 

(Kuvat: Elfhill/Pentti Mansukoski)

 

Sydämellisesti tervetuloa jälleen ensi vuonna!

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!