Etusivu

Nettisivumme ovat uudistuneet!

Kilven Kuoron nettisivut ovat uudistuneet. Löydät uusilta sivuiltamme paljon uutta materiaalia: esittelyjä, kuvia ja videoita. Uutuutena verkkosivuillamme on myös yhteydenottolomake. Tervetuloa selaamaan!

Lue lisää >>


Kuuntele ikisuosikki Valoa!-joulukonserteistamme.

Säde Bartling (ent. Rissanen) on sovittanut monelle niin rakkaan Maa on niin kaunis -laulun Kilven Kuorolle vuonna 2004. Siitä asti se on kuulunut kuoron vakio-ohjelmistoon. Sovitus alkaa yksinkertaisesti ja kasvaa lopulta täysin palkein laulavaksi enkelikuoroksi.

 

Haluatko kuulla meitä lisää?

 

Tule konsertteihimme
tai katso muita videoita.


Haluatko laulaa tavoitteellisesti ja iloisin mielin monipuolista kuoromusiikkia?

Tule Kilven Kuoroon!

Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja viihtymään hyvässä seurassa kuoromusiikin eri lajien parissa. Lue lisää liittymisestä täältä.

Valoa!-joulukonserttien liput nyt myynnissä!

Kilven Kuoron perinteiset Valoa!-joulukonsertit ovat tuoneet joulun lämpöä kuulijoiden sydämiin jo vuodesta 2003. Kerran Uspenskin hämyn kokeneet palaavat tunnelmoimaan kanssamme vuosi toisensa jälkeen.

Tänä vuonna konsertin teemana on itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi suomalainen musiikki. Konsertissa kuullaan siis suomalaisten säveltäjien musiikkia ja suomalaiseen joulunviettoon kuuluvia kappaleita.

Konserttipäivät:

pe 8.12.2017 klo 18 (loppuunvarattu) ja 20

ti 12.12.2017 klo 18 (loppuunvarattu ja 20

Lippujen hinnat: 17/14 euroa

Paikka: Uspenskin katedraali (Kanavakatu 1)

Liput voit hankkia joko lipputilauslomakkeellamme, sähköpostitse osoitteesta liput@kilvenkuoro.fi tai tuntemaltasi kuorolaiselta.

Lämpimästi tervetuloa tänäkin vuonna!