Etusivu

Kilven Kuoro kuultavissa elokuussa Taiteiden yössä ja AGK:ssa

Kilven Kuoron syyskausi käynnistyy elokuussa, ja olemme kuultavissa heti tuoreeltaan sekä Art Goes Kapakan Kuorojen kierroksella (pienryhmä) to 16.8,  että Taiteiden Yössä, Tuomiokirkon Kuorojen kavalkadissa to 23.8. Katso tarkemmat esiintymisajat ja -paikat konserttikalenterista:  http://kilvenkuoro.fi/fi/konserttikalenteri/   Iloista ja musiikin täyteistä elokuuta, ja...

Lue lisää >>


Kuuntele ikisuosikki Valoa!-joulukonserteistamme.

Säde Bartling (ent. Rissanen) on sovittanut monelle niin rakkaan Maa on niin kaunis -laulun Kilven Kuorolle vuonna 2004. Siitä asti se on kuulunut kuoron vakio-ohjelmistoon. Sovitus alkaa yksinkertaisesti ja kasvaa lopulta täysin palkein laulavaksi enkelikuoroksi.

 

Haluatko kuulla meitä lisää?

 

Tule konsertteihimme
tai katso muita videoita.


 

Haluatko laulaa tavoitteellisesti ja iloisin mielin monipuolista kuoromusiikkia?

Tule Kilven Kuoroon!

Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja viihtymään hyvässä seurassa kuoromusiikin eri lajien parissa. Lue lisää liittymisestä täältä.

 

Matkalla – 105-vuotisjuhlakonsertti

 

Kilven Kuoro juhlii 105-vuotista taivaltaan juhlakonsertissaan lauantaina 6.10.2018.

105-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Kilven Kuoro on järjestänyt suomalaisen nykyrunouden sävellyskilpailun, jonka parhaimmistoa kuoro kantaesittää juhlakonsertissaan. Lisäksi konsertissa kuullaan muutakin kuoromusiikkia Kilven Kuoron matkan varrelta.

Vuonna 2018 tulee kuluneeksi sata vuotta säveltäjä Toivo Kuulan kuolemasta, ja juhlakonsertissaan Kilven Kuoro muistaa myös Kuulaa laulamalla säveltäjän klassikkoja: Auringon noustessa, Siell’ on kauan jo kukkineet omenapuut ja Meren virsi.

 

6.10.2018 klo 17.00

Astoria-sali (Iso Roobertinkatu 14)

Liput: 18/15 euroa

Tilaa lippusi täältä.

Kysy myös lippupaketteja Valoa!-joulukonsertteihimme.

Tervetuloa!