Etusivu

Lehdistötiedote 30.8.18: Kilven Kuoro juhlii 105-vuotiasta kuorotaivaltaan suomalaisen nykyrunouden sävellyksillä

Lehdistötiedote 30.8.2018 Vapaa julkaistavaksi heti Jo 105 vuotta kuorolaulua ja monipuolista ohjelmistoa – Kilven Kuoron Matkalla-konsertti 6.10.2018 huipentaa juhlavuoden Kilven Kuoro juhlii 105-vuotista taivaltaan vuonna 2018. Juhlavuotensa kunniaksi kuoro järjesti suomalaisen nykyrunouden sävellyskilpailun vuonna 2016. Määräaikaan mennessä kilpailuun tuli yhteensä...

Lue lisää >>


Kuuntele ikisuosikki Valoa!-joulukonserteistamme.

Säde Bartling (ent. Rissanen) on sovittanut monelle niin rakkaan Maa on niin kaunis -laulun Kilven Kuorolle vuonna 2004. Siitä asti se on kuulunut kuoron vakio-ohjelmistoon. Sovitus alkaa yksinkertaisesti ja kasvaa lopulta täysin palkein laulavaksi enkelikuoroksi.

 

Haluatko kuulla meitä lisää?

 

Tule konsertteihimme
tai katso muita videoita.


 

Haluatko laulaa tavoitteellisesti ja iloisin mielin monipuolista kuoromusiikkia?

Tule Kilven Kuoroon!

Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja viihtymään hyvässä seurassa kuoromusiikin eri lajien parissa. Lue lisää liittymisestä täältä.

 

Matkalla – 105-vuotisjuhlakonsertti

 

Kilven Kuoro juhlii 105-vuotista taivaltaan juhlakonsertissaan lauantaina 6.10.2018.

105-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Kilven Kuoro on järjestänyt suomalaisen nykyrunouden sävellyskilpailun, jonka parhaimmistoa kuoro kantaesittää juhlakonsertissaan. Lisäksi konsertissa kuullaan muutakin kuoromusiikkia Kilven Kuoron matkan varrelta.

Vuonna 2018 tulee kuluneeksi sata vuotta säveltäjä Toivo Kuulan kuolemasta, ja juhlakonsertissaan Kilven Kuoro muistaa myös Kuulaa laulamalla säveltäjän klassikkoja: Auringon noustessa, Siell’ on kauan jo kukkineet omenapuut ja Meren virsi.

 

6.10.2018 klo 17.00

Astoria-sali (Iso Roobertinkatu 14)

Liput: 18/15 euroa

Tilaa lippusi täältä.

Kysy myös lippupaketteja Valoa!-joulukonsertteihimme.

Tervetuloa!