Etusivu

Pääsiäisen passiodraama työn alla

Samaan aikaan toisaalla – Passiodraama kahdelle kuorolle Samaan aikaan toisaalla on kahden kuoron ja sooloäänten voimin toteutettava säestyksetön passiokertomus. Konsertti on osa johtajamme Hanna Remeksen jatkotutkintoa Sibelius-Akatemiaan.  Lue lisää mielenkiintoisen projektimme taustoista ja tekijöistä tästä: Sulasol-lehden artikkeli SAT-projektista Kallion kirkko ti 27.3.18...

Lue lisää >>


Kuuntele ikisuosikki Valoa!-joulukonserteistamme.

Säde Bartling (ent. Rissanen) on sovittanut monelle niin rakkaan Maa on niin kaunis -laulun Kilven Kuorolle vuonna 2004. Siitä asti se on kuulunut kuoron vakio-ohjelmistoon. Sovitus alkaa yksinkertaisesti ja kasvaa lopulta täysin palkein laulavaksi enkelikuoroksi.

 

Haluatko kuulla meitä lisää?

 

Tule konsertteihimme
tai katso muita videoita.


 

Haluatko laulaa tavoitteellisesti ja iloisin mielin monipuolista kuoromusiikkia?

Tule Kilven Kuoroon!

Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja viihtymään hyvässä seurassa kuoromusiikin eri lajien parissa. Lue lisää liittymisestä täältä.

 

 

Kuulan jalanjäljillä -konsertti

Säveltäjä Toivo Kuulan kuolemasta tulee 18.5. kuluneeksi 100 vuotta. Helsingin Laulu, Kallion kantaattikuoro ja Kilven Kuoro muistavat Kuulaa kevätkonsertissa ja kulkevat musiikillisesti Kuulan jalanjäljillä aina näihin päiviin saakka.

Tule tunnelmalliseen Paavalinkirkkoon kuuntelemaan, mitä korvia hivelevää ja mieltä kohottavaa kuoronjohtajamme Hanna Remes (Helsingin Laulu ja Kilven Kuoro) ja Tommi Niskala (Kallion kantaattikuoro) ovat koonneet yhteen!

 

18.5.2018 klo 19.00

Paavalinkirkko (Sammatintie 5)

Liput: 10 euroa

Tilaa lippusi täältä.

Facebook-tapahtuma

Tervetuloa!