2012

Kilpailumatka Gardalle 2012

Kilpailemaan: Garda, Italia!

Lähdemme jälleen kilpailemaan, tällä kertaa Garda-järven maisemiin Italiaan. Kansainvälinen kuorokilpailu ja -festivaali Concorso Corale Internazionale Riva del Garda 2012 pidetään 1.-5.4.2012. Mukana kilpailemassa on nuoriso-, seka- ja kamarikuoroja mm. Eestistä, Latviasta, Ruotsista, Norjasta, Tsekeistä, Italiasta, Irlannista, Sloveniasta, Venäjältä, USA:sta, Singaporesta ja Japanista. Kilven Kuoro laulaa sekakuorosarjassa.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Prof. Giovanni Acciai (Italia), Erland Dalen (Norja), Fritz Hinterdorfer (Itävalta), Battista Bradal (Italia), Dr. Earl Rivers (USA).

Kilpailuvalmistautuminen on täydessä vauhdissa. Tervetuloa konserttiimme Kallion kirkkoon sunnuntaina 18.3.2012 klo 19.00. Konsertin teemana on ”Eurooppalaista ja suomalaista romantiikan ajan musiikkia ”. Esitämme mm. kilpailuohjelmistomme. Konsertti on osa Kallion kirkon 100-vuotisjuhlaa.

Viimeksi päivitetty (25.03.2012 21:20)