2010

 Hopeamitali Venetsian kuorokilpailusta

HOPEAMITALI Venetsian kansainvälisestä kuorokilpailusta

Kilven Kuoro saavutti upeasti hopeamitalin kovatasoisessa Venetsian kansainvälisessä kuorokilpailussa. Kokonaispisteet 20,34 oikeuttivat level 10 -tason hopeamitaliin A1-sekakuorosarjassa (mainittakoon, että kultamitali jäi vain 0,16 pisteen päähän). Muita kilpailun kategorioita olivat mm. naiskuoro-, mieskuoro-, lapsi- ja nuorisokuoro- sekä kamarikuorosarja sekä sakraali- ja kansanmusiikkisarja.

Venezia in Musica -kuorokilpailu pidettiin 28.4.-1.5. Lido di Jesolossa. Kilpailuun osallitui 19 kuoroa 12 eri maasta, Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Latviasta, Puolasta, Venäjältä, Itävallasta, Ranskasta, Kreikasta, Kroatiasta, Kiinasta ja Singaporesta. Kilpailun kansainväliseen tuomaristoon kuuluivat Oscar Escalada (Argentiina), Peter Habermann (Saksa), John Helgen (USA), Fabiana Noro ja Aurelio Porfiri (Italia).

Venezia in Musica

Kilven Kuoro Venetsiassa, Lido di Jesolo 2010

Viimeksi päivitetty (16.02.2012 13:24)