2008

Hopeamitali Kreikan kuorokilpailusta

Kreikasta hopeamitali!

Kilpailumatkamme kuorofestivaaleille Kreikan Prevezaan oli upea ja onnistunut.
Saimme hopeamitalin!

Kansainvälisen sacraalimusiikin kuorokilpailun mitali on meille merkittävä saavutus, hopeamitali tarkoittaa ”very good international standard”. Ylsimme erittäin hyvään kansainvälisen tason suoritukseen, kilpailuesitys oli parasta Kilven Kuoroa, mitä on kuultu ja nähty.

Kansainvälisessä tuomaristossa olivat Valentin Stefanov (Bulgaria), Theodora Pavlovitch (Bulgaria) sekä John Fitzpatrick (Irlanti). Kilpailimme sekakuorosarjassa, jossa kilpaili kuoroja mm. Puolasta, Tsekeistä, Virosta ja Bulgariasta. Muut kilpailusarjat olivat kamarikuoro, naiskuoro sekä lapsi- ja nuorisokuoro. 3.-6.7.2008 pidettyyn kilpailuun oli hyväksytty mukaan yhteensä 18 kuoroa.

Kisaohjelmisto esitettiin pe 22.8. Paavalin kirkossa Taiteiden Yön
Non-stop-konsertissa
.