2008

Yhtyelaulukatselmuksen voitto KK kvintetille

Kilven Kuoron pienryhmä, EHKÄ-kvintetti voitti jo toistamiseen Sekakuoroliiton yhtyelaulukatselmuksen. Kisa järjestettiin Helsingissä lauantaina 8.3.2008 Sekakuoroliiton liittopäivien yhteydessä. Ensimmäinen voitto tuli viime vuonna 23.3.2007.

Kvintetissä lauloivat Britt Bergholm (sopr), Minna Salminen (sopr/altto), Eeva Pappila (sopr/altto), Hannu Koskinen (tenori) ja Jyrki Pietiläinen (basso). Tuomaristoon kuuluivat Sekakuoroliiton taiteellinen johtaja Marjukka Riihimäki, Sulasolin kustannusjohtaja Reijo Kekkonen sekä Jussi Chydenius Rajaton-lauluyhtyeestä.

EHKÄ-kvintetin kisalaulut olivat:
Quel augellin che canta – Claudio Monteverdi
In Memoriam – Mikael Bergholm
Love and Marriage – Sammy Cahn

ONNEA!

Kuvassa: Jyrki Pietiläinen, Eeva Pappila, Britt Bergholm, Hannu Koskinen ja Minna Salminen